; Tala Fou - Iloiloga o le atina'e o le talone lapisi atamai
itulau_ulu_Bg

Iloiloga o le atina'e o le talone lapisi atamai

O le "tapa lapisi" na faʻatasi ma tagata i le talafaasolopito atoa o se mea e manaʻomia.O sapalai faletalimalo e sili ona taua i le maketi o sapalai fale i aso nei.Faʻatasi ai ma le faʻalauteleina o le malamalama o tagata i le puipuiga o le siosiomaga ma tulaga faʻalelei, o le ituaiga ma le numera o lapisi lapisi e faʻafouina pea ma faʻateleina, e sili atu le gauai atu o tagata i lona matagofie ma le aoga, ma o loʻo atinaʻe foi le oloa i le itu o le "faʻatasi" ma "atamai."Talu mai le maketi, ua faʻafeiloaia e tagata faʻataupusa lapisi eletise.Ona o le manaoga o maketi, o tupe teufaafaigaluega laiti e sili ona fiafia i ai le au faipisinisi laiti ma feololo.

pini1
pini2
talone3

O le tulaga o iai nei otalone otometi: e uiga i talone ismart fou, ua i ai le tele o mea fou pateni i le fale ma fafo, ae o latou pateni o le tele lava o pateni mamanu, i le aoga o se tau tele.

talone4
pini5
talone6

O kalone lapisi fou e fou i tulaga o galuega i auala nei:
1.le scalability o le lapisi lapisi, o lona uiga, e tusa ai ma le manaʻoga e fetuunai le tele o le lapisi lapisi i totonu o se vaega o le voluma, ina ia mafai ai ona faigofie le lapisi e ave.
2. Faʻaaogaina o se mama faʻamaufaʻailoga e faʻamaufaʻailogaina ai lapisi lapisi, lea o le a faʻaitiitia ai le ola tautua o le fausaga masini;ma e oʻo lava i le faʻasaoina o otaota maualalo, lea o le a faʻatupuina ai le tele o le eletise.
3.recycling Fa'avasegaga o lapisi, fa'avasegaga lapisi fa'apitoa fa'apitoa o se mataupu fa'apitoa tele, ma e leai se masini e mafai ona fa'amae'aina le fa'avasegaina o lapisi ma toe fa'aaogaina e le oloa na'o ia e aunoa ma le fa'alagolago i tagata faigaluega.E le gata i lea, o le gafatia o lapisi a aiga e laʻititi tele, o lea e le manaʻomia ai le toe faʻaaogaina ma le faʻavasegaina o lapisi.
4.Button ituaiga eletise, e masani lava ona tele ki i luga o le lapisi apa, o le tasi o le a tatalaina le lapisi e mafai ona tapuni eletise pe a oomiina, o le tasi e otometi lava ona tapunia le tapuni pe a mavae ni nai sekone, ma le isi o le toe oomi le ki. e tapuni le tapuni pe a uma ona tuu le lapisi i totonu o le lapisi.

pini7

5. Infrared sensing flip lid apa lapisi e masani lava e le manaʻomia le faʻafesoʻotaʻi tagata ma e puipuia lelei i tulaga o le tumama.E masani lava, o se masini infrared e faʻapipiʻi i luga o le pito i luga o le lapisi lapisi, lea e maua ai le faʻailoga mai le masini tutotonu ma tatala le tapuni.Ona lafo lea o le lapisi i totonu ma tapuni otometi le tapuni pe a uma ni nai sekone.

pini8
talone9

I se faapuupuuga, o le tekinolosi o loʻo i ai nei o kalone lapisi otometi e faʻaogaina ai le infrared sensing technology e le mafai ona vavaeeseina mai tagata;o lona uiga, e tusa lava po o le a le otometi ma le atamai, e manaʻomia ai tagata e faʻamalosia.O le lagona o tagata e mafai ona galulue, ma o le galuega autu a le lapisi lapisi o le faʻatumu lea o lapisi;e tatau ona galue lapisi ina ia vavae ese mai tagata ma atamamai.

pini10

Taimi meli: Tes-06-2022